Edward i Bella

Edward i Bella
Edward i Bella

petak, 9. srpnja 2010.

Bokić!

Bokić svim Twi-fanovima!! Znamo da smo se poprilično kasno sjetile napraviti ovaj blog (nakon 3. filma!). Također, imajte na umu da je ovaj blog u izradi, no potrudit ćemo se da bude onak' 'pravi' :-)
Malo ćemo se bolje upoznati s knjigama sage (kao da ih već svi ne znamo) i samom autoricom. Zatim ćemo se prebaciti na filmove i glumce. Slijede vijesti i trač-trač-tračevi. :-) Slikica, naravno, napretek.
Imat ćemo i neka natjecanja i nagradne igre (obavezno ispunite anketu s desne strane!).
Oh da, da se i mi predstavimo! Mi smo dvije (luđakinje) obožavateljice Sumraka. Mislimo da je to ovdje najbitnije! :-) Zovemo se Ivona i Martina, i iz glavnog smo nam grada Zagreba. Znamo se još od osnovne škole i već smo i prije bile (luđakinje) obožavateljice nečega. :-) To nam je u krvi. :-) No kako smo sada odrasle žene, radimo, udane smo i imamo djecu, očito nam je apstinencija od 'obožavanja' malo udarila u glavu pa smo eto, napokon pukle, i 'bacile' se na SUMRAK!!!! :-) I baš smo se ono pravo 'podijelile': Ivona - team Edward; Martina - team Jacob. :-)
Nadamo se da će vam se svidjeti naš blog, uskoro ćemo vam ostaviti i e-mail adresu na koju se slobodno možete javiti s pohvalama, pokudama i prijedlozima.
So.... let the show begin....

Nema komentara:

Objavi komentar