Edward i Bella

Edward i Bella
Edward i Bella

petak, 13. kolovoza 2010.

ALICE CULLEN

Alice Cullen (rođena pod imenom Mary Alice Brandon) posvojena je kćer Carlilea i Esme, te sestra od Edwarda, Rosalie i Emmetta te Jasperova žena.

Alice je opisana kao nježna, poput vilenjaka, gracioznog hoda i kratke, šiljaste, crne kose. Njezina posebna osobnost je da vidi budućnost, što je napredna verzija njene sposobnosti kada je imala bljeskove iz ljudskog života. No njezina je sposobnost ograničena, može vidjeti rezultat kada je odluka donesena. Odluke koje se dogode u žaru trenutka ne može vidjeti. Može vidjeti budućnost ljudi i vampira, no ne može vidjeti budućnost mješanaca poput Renesmee i vukova. U Praskozorju, Alice ima teoriju da vidi vampire zato što je ona vampir, maglovitije vidi ljude jer je bila čovjek, a ne može vidjeti mješance i vukove jer nikada nije bila ni jedno od navedenog.

Alice je jako vesela i optimistična i voli i pazi na Bellu kao da joj je sestra. Vrlo je bliska sa svojim bratom Edwardom i obožava shopping, modu i planiranje zabava. Njezina rana prošlost je dosta nejasna, ne sjeća se svog ljudskog života i probudila se kao vampir sama. Kasnije je otkriveno da je rođena oko 1901. u Biloxiju, Mississippi i da je dobila azil zato jer je imala vizije. Alice je u vampira pretvorio jedan stari vampir kako bi je spasio od Jamesa koji ju je lovio. Nakon nekog vremena, ona je pronašla svoj grob i otkrila da se njen datum na nadgrobnoj ploči slaže s datumom njenog početka vampirskog života. Pronašla je kasnije da ima mlađu sestru Cynthiju i da njena kćer, Alicina nećakinja i dalje živi u Biloxiju.

Ashley Greene glumi Alice u nastavcima Sumrak.

Nema komentara:

Objavi komentar